• Άριστες συνθήκες μελέτης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής για το παιδί σας. Βασικό μας μέλημα η συνεχής αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση των χώρων μας.

• Στα Κέντρα Μελέτης study time δίνοντας έμφαση στην εκπαιδευτική καινοτομία παρέχουμε στους μαθητές μας πρόσβαση σε κορυφαίες πλατφόρμες διαδραστικής εκπαίδευσης, Μέσω των οποίων ο μαθητής έχει την δυνατότητα να εμβαθύνει στην κατανόηση, ακούγοντας το μάθημα όσες φορές επιθυμεί, μέσα από βιντεομαθήματα και υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις . Έχει τη δυνατότητα παύσης, διακοπής αλλά και επανάληψης του κάθε μαθήματος. Με τα τεστ, ελέγχει αν έχει κατανοήσει αυτό που μελετά. Όταν τα ολοκληρώσει, μπορεί να δει τη βαθμολογία του, τα λάθη του και να τα επαναλάβει.

• Στα study time παρέχουμε συνεχή ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών μας, εισάγοντας το «τετράδιο επικοινωνίας με τους γονείς» το οποίο συμπληρώνεται καθημερινά από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς να έχουν πρόσβαση σε πλήρη στατιστικά δεδομένα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τις καθημερινές επιδόσεις των μαθητών μας (τα τεστ που έχουν κάνει, πόσες φορές τα έχουν επαναλάβει, καθώς και τις βαθμολογίες τους).

• Για τους μαθητές μας που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, ακολουθείται ενισχυτική-υποστηρικτική και εξατομικευμένη διδασκαλία. Στον κάθε μαθητή δίνεται όσος χρόνος χρειάζεται προκειμένου να εμπεδώσει τη διδακτέα ύλη.Το εκπαιδευτικό προσωπικό λαμβάνοντας υπόψη τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού είναι σε θέση να αναπροσαρμόσει το σύστημα μελέτης κατά περίπτωση, αξιοποιώντας παράλληλα την αιχμή της εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

• Στα study time λειτουργεί κέντρο συμβουλευτικής γονέων και παιδιών υπό την επιστημονική αιγίδα ενός διευρυμένου δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών με προσανατολισμό στη παιδοψυχολογική υποστήριξη, τη συμβουλευτική ψυχολογία και το Life Coaching. Η επιστημονική ομάδα απαρτίζεται από: Παιδοψυχίατρο, Παιδοψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

• Διεξάγουμε επαναλήψεις για τα σχολικά διαγωνίσματα μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται, προκειμένου να αφομοιωθεί η εξεταστέα ύλη. Επιπλέον, παρέχουμε ενισχυτικά μαθήματα κατά την περίοδο των επαναληπτικών εξετάσεων του Ιουνίου για τους μαθητές του Γυμνασίου.
Ξενόγλωσση εκπαίδευση και πληροφορική.

Τα study time παρέχουν στους μαθητές τους ολοκληρωμένη υποστήριξη τόσο στη σχολική μελέτη όσο και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής στον ίδιο χώρο, απαλλάσσοντας αφενός τους γονείς από άσκοπες και δαπανηρές μετακινήσεις και αφετέρου το παιδί από τη πρόσθετη κούραση της αναμονής.

• Παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών , προσαρμοσμένα στις ανάγκες της παιδικής και προ-εφηβικής ηλικίας. Τα μαθήματα διεξάγονται από επιτελείο ξενόγλωσσων φιλολόγων, ενώ η διάρκεια, το περιεχόμενο, η μεθοδολογία και η αξιοποίηση των εποπτικών μέσων καθορίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών, την ηλικία και τους στόχους τους.
• Ο άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένος πολυχώρος μας σε συνεργασία με έμπειρους καθηγητές πληροφορικής δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην πληροφορική μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένο για την ηλικία τους. Προαιρετικά οι μαθητές μας μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης των προσόντων τους στην πληροφορική σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.
Εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων
Θεατρικό παιχνίδι
Μουσικοκινητική αγωγή
Μαθήματα κουκλοθεάτρου
Εικαστικά
Χορός
Θεατρική ομάδα
Παιχνίδι με τα αγγλικά
Χορωδία – Musical theatre
Μουσική προπαιδεία
Εργαστήρια Παραμυθιού
Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για παιδιά
Παιδική Γιόγκα με Παραμύθια
Εργαστήριο περιβαλλοντικής διαπαιδαγώγησης μέσα από βιωματικές δραστηριότητες
εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής για παιδιά και εφήβους